Psykoterapeut MPF

Adoptionsrådgiver

Par- og familieterapeut

Cand.mag.

MARTIN SPANNER NEUBAUER

Martin Spanner Neubauer, Sct. Anna Gade 60, 3000 Helsingør + Sølvgade 26,st.1307 Kbh K, Tlf.50806159,             spannerneubauer@hotmail.com


Der kan være mange grunde til at du har behov for individuelle samtaler.


Måske oplever du at havne i de samme situationer igen og igen hvor du føler dig fastlåst i eksempelvis tristhed, ensomhedsfølelse, manglende selvværd, indre forvirring, selvdestruktive handlinger etc., uden at du ved hvordan du skal komme videre, eller bryde de dårlige cirkler. Måske oplever du at parforholdet, familien, arbejdet, venner og samfundet stiller krav som du ikke formår at opfylde, og du kan have svært at stå ved dig selv, mærke dine egne behov eller få sagt til og fra overfor andre på en tilfredsstillende måde. Der kan også være akut opståede eller langvarige kriser, tab eller sorg, du har brug for at få bearbejdet for at kunne genfinde liv, glæde og handlekraft, der hvor ydre omstændigheder har slået dig ud af kurs.


Hvad end det er du kæmper med, er terapi en mulighed for at have et rum hvor du kan tage dig selv og dine følelsesmæssige og kropslige signaler alvorligt. Du kan komme til at forstå og mærke dig selv bedre og dermed forandre gamle mønstre og finde nye veje og  handlemuligheder til at komme videre med dig selv og de relationer du indgår i.


Samtalerne er et samarbejde mellem dig og mig som terapeut. Det er afgørende at der er en god kontakt mellem os hvor du føler dig tryg og hvor du har tillid til at jeg personligt og fagligt kan bruges i den situation du står i. Første samtale skulle gerne give dig en fornemmelse af dette, hvorefter du kan vurdere om du har lyst til et forløb, som kan blive af kortere eller længere varighed.